четверг, 14 июля 2011 г.

Літній семестр в Единбурзькій бізнес школі

Цього літа Единбурзька бізнес школа (Единбург) вже вдруге прийняла своїх МВА студентів з Україні. Всі вижили та всім сподобалось :)
Я починаю потрохи описувати нашу подорож, та прошу Вас активно коментувати!


День перший. 2 липня. Тема дня - бокс.
Почну з того, що Шотландія зустріла нас незвично прекрасною погодою! Було аж 16 градусів та не було дощу, що є унікальним явищем для цього регіону.
Друге враження - Шотландці виявилися також народом дуже економним, тому автобус не чекав на нас біля виходу з аеропорту, адже стоянка там занадто дорога, а був десь на околиці. Тому спочатку ми подумали, що вечір починається дуже вдало :) Але все склалося позитивно і водій не тільки знайшовся, але й погодився по дорозі в готель закинути фанатів боксу в паб в центрі.
Фанатів боксу серед нашої групи нарахувалося аж 9, всі чоловіки і я :) Кількість народу біля пабу просто вражала, довжина черги також - тому наші колеги просто помахали нам з автобусу, своїми усмішками побажали нам успіху і поїхали.
Варто зазначити, що ми досить яскраво виглядали, адже студенти МВА - люди серйозні, більшість була в костюмах, а серед молодої та сп'янілої аудиторії пабу ми виділялись. В пабі ми зайняли місце біля моніторів, практично вишикувавшись в лінію. Ми уважно роздивились реакцію аудиторії на британця Хея та на Кличко і зрозуміли, що більшість шотландців просто прийшла подивитися гарний бокс, а не щиро вболівати за британця(фуууух). Ми також знайшли прихильників Кличка та ярих вболівальників Хея. Коли почав грати гімн України, один з найсерйозніших студентів дістав з кишені прапор України та розгорнув його над нами. Ми всі не розгубилися, приклали руку до серця і почали голосно співати гімн :) В цей час студенти, що стояли ближче до виходів явно почали перевіряти можливі шляхи відступу :) Всі присутні в пабі почали обертатися до нас та казати "They are Ukrainians". І знову ж таки всі залишилися живими, ми знайшли нових друзів та однодумців і були більш ніж щасливі перемозі Кличко!
До речі, коли ми шукали вихід з пабу, ми зустріли поляка, який працює та живе в Единбурзі, звичайно ж вболівав за Кличко, та не раз був в Україні. Світ глобальний)
Перший вечір в Единбурзі пройшов більш ніж весело та приязно, так що дякуємо Единбургу!

P.S. Особливу подяку висловлюємо тим студентам, яким довелося витягати з автобусу та тягти до готелю речі та багаж всіх фанатів боксу!!! Дякуємо)))
P.P.S. Додаткова подяка Наталі Кривді та Наді Бортник, які вибрали та поселили нас в чудовий готель, розташований в приміщеннях замку 18 ст., навколо якого величезне гольф поле та чудова природа.

3 комментария:

dauphin_s комментирует...

Мы, конечно, были за вас очень рады, а некоторые даже завидовали!!! Вы были наши стойкими оловянными солдатиками, пока мы мирно ужинали в нашей великолепной гостинице и следили за результатами поединка по средствам смс!!!!)))

Oksana Nechyporenko комментирует...
Этот комментарий был удален автором.
Oksana Nechyporenko комментирует...

Ооо, как мы завидовали Вашему ужину!!!)))

Отправить комментарий